top of page

Contact Chapewerken Verhulst

Gratis advies en opmeting

Uiterst scherpe prijzen

Eén totaal vloerpakket

Digitaal gemeten & berekend

Contacteer Chapewerken Verhulst

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij nemen graag de tijd voor grondig & professioneel advies en rekenen correcte prijzen. 

Chapewerken Verhulst

Openingstijden

Maandag

06:00 - 17:30

Dinsdag

06:00 - 17:30

Woensdag

06:00 - 17:30

Donderdag

06:00 - 17:30

Vrijdag

06:00 - 17:30

Stuur Chapewerken Verhulst een bericht

Chapewerken in Oost- / West- Vlaanderen / Henegouwen 

Vertrouw op het bekendste bedrijf in chapewerken in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Wij werken in o.a. Brugge, Roeselare, Waregem, Kortrijk, Aalst, Gent, Oudenaarde, Maldegem, Dendermonde, Ninove, Eeklo, Geraardsbergen, etc.. We begeleiden u doorheen uw project met gedegen en professioneel advies.

Opmerkelijke service!

Immo Margaux - 06/07/2023

Wij hebben met Chapewerken Verhulst gewerkt voor het plaatsen van PUR en Betopor (vloerisolatie) en het plaatsen van de chape in onze woning. De service die hierin werd verleend was niet gewoon goed maar uitmuntend. Sofie was van het begin zeer duidelijk in haar communicatie, tijdens het voorafgaandelijk plaatsbezoek zeer professioneel en ook meedenkend en alert tijdens de uitvoering. Alle gemaakte afspraken en timing van de uitvoering van de werken werden nageleefd. Het is uitzonderlijk hoe vlot en feilloos dit is verlopen. Wij zouden opnieuw kiezen voor Chapwerken Verhulst en kunnen hen zeker bij ieder een aanbevelen. Chapeau!

bottom of page