UW AANNEMER VOOR CHAPE IN WEST-VLAANDEREN

Voor correcte chapewerken in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

WAT IS CHAPE?

Chape, ook wel dekvloer genoemd, is een mengsel van zand, cement en water. Op deze cementlaag komt later de vloerbedekking van uw keuze (tegels, parket, laminaat,…).

Daarom is het belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer wordt geplaatst, een bepaalde dikte heeft en zo vlak is als een biljartlaken. Een werk voor specialisten dus. En laat dat nu net onze specialiteit zijn. Wij delen graag onze kennis en expertise met u.

WELKE CHAPE MOET IK GEBRUIKEN?

Welke soort chape je best gebruikt hangt af van verschillende factoren: hoeveel plaats is er beschikbaar? Type bouwproject: renovatie of nieuw-bouw? Wat is de gewenste droogtijd?

Dat zijn allemaal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

SOORTEN CHAPE

Chapewerken Verhulst verwerkt verschillende soorten chape afgestemd op de behoefte van elke klant. Staat uw bouwproject onder tijdsdruk? Dan plaatsen wij voor u sneldrogende chape. Plannen aan het maken voor een nieuw terras of plat dak? Een vakkundig geplaatste hellingschape zorgt voor een goede afwatering. Twijfel niet om ons vakkundig advies te vragen.

CEMENT CHAPE

De traditiondele chape is de chape met zand en cement. Een echte klassieker met heel wat toepassings-mogelijkheden!

SNELDROGENDE CHAPE

Een aanzienlijke tijdswinst met de sneldrogende chape! Deze chape droogt veel sneller. Er bestaan verschillende soorten en de droogtijd varieert.

HELLENDE CHAPE

De hellende of hellingschape dient om bijvoorbeeld de helling op daken te creëeren.

ISOLERENDE CHAPE

 (Schuimbeton * PUR (isolatie) * EPS * Akoestische isolatie): Bij isolerende chapes wordt er isolerend materiaal toegevoegd aan de chape.

CHAPEWERKEN IN REGIO KORTRIJK EN OMSTREKEN? EÉN ADRES!

NOOD AAN MEER INFORMATIE?

Wij maken een gedetailleerde offerte op, aangepast aan uw dossier en wensen. Voor de uitvoering der werken worden steeds correcte afspraken gemaakt en de werfleider neemt uw dossier in handen van A tot Z.

Chapewerken Verhulst uit Gullegem, geeft u graag advies bij uw nieuwbouw of renovatie. Bezoeken ter plaatse zijn daarbij perfect mogelijk!

Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

ONZE PARTNERS

Chape PUR

Insulit

Acousticfoam

Sonefloor

EPS

Versneller: Knopp

Acoustic Reflex

Ethafoam

Isolatie Alveolit

Abriso

Argex

Betopor

056 61 44 84